dijous, 19 de desembre del 2013

BONES FESTES

Des de l'àrea d'Educació Física us desitgem...

MOLT BONES FESTES DE NADAL 
UN FELIÇ 2014!!

Ens veiem a la tornada!!

dijous, 5 de desembre del 2013

3r: COM ESCALFEN ELS NENS I NENES?

Aquest primer trimestre hem treballat la importància de l'escalfament.

Definim l'escalfament com una preparació prèvia a la pràctica esportiva per tal de poder-la realitzar en les millors condicions.

L'escalfament pretén assolir dos objectius fonamentals: 

1. Millorar el rendiment de l'activitat que s'esta a punt de realitzar.
2. Disminuir el risc de lesió

 Vam parlar de la importància d'agafar l'aire pel nas (inspiració) i de treure'l per la boca (expiració), ja que gràcies a la pituïtària (mena d'estufa) que hi ha al nas, l'aire s'escalfa i arriba més calent als pulmons. També gràcies als pèls del nas se'ns enganxen aquelles microparticules de l'aire i així ens arriba més net.

Durant una sessió també ens vàrem adonar de l'augment de les pulsacions cardíaques fent activitat física i també vam comprovar a on ens podiem prendre el pols: al cor (part esquerra i superior del tronc), al canell i també al costat del coll.

També vam conèixer alguns estiraments de diferents parts i músculs del cos.

Tot seguit us deixem un vídeo de 3rA d'exemple mitjançant grups mixtes i cooperatius realitzen un escalfament: primer trotant seguit d'uns estiraments.



dimecres, 4 de desembre del 2013

PRIMER TRIMESTRE DE TERCER

Aquest primer trimestre amb els nens i nenes de les classes de 3rs, la classe dels mossos/es d'esquadra i la classe dels astronautes hem realitzat diversos jocs i/o activitats a l'àrea d'Educació Física!

Els primers dies vam recordar i diversos jocs. Seguidament ens hem endinsat a treballar la Unitat didàctica del cos i els estímuls, contingut transversal a l'àrea de coneixement del Medi de terceri i que actualment estem treballant. Així doncs, a partir de diversos jocs i/o activitats hem repassat les parts el cos, les articulacions, els músculs, la respiració...

        


PRIMER TRIMESTRE DE PRIMER

Aquest primer trimestre amb els nens i nenes de les classes de 1rs, la classe dels toixons i la classe dels conills hem realitzat diversos jocs i/o activitats a l'àrea d'Educació Física!

Ens ho hem passat molt bé tot jugant i coneixent un munt de jocs i normes i, a més a més, aquest ha sigut el primer any que hem començat amb l'hàbit higiènic al finalitzar les sessions a dins dels vestuaris! Ha sigut tota una aventura amb el neceser, la samarreta, la colònia, la pinta...

Els primers dies vam realitzar jocs de coneixença. Seguidament vam començar a treballar les parts i articulacions del cos i ara hem començat amb el treball dels sentits: la vista, l'oïda, l'olfacte, el gust i el tacte.